Over mij

Welkom op mijn persoonlijke blog!

Ik ben Lonneke Tubbing en een groot deel van mijn passie ligt bij lekker en gezond eten, algemene gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, reizen maar vooral de beste versie van jezelf zijn zowel lichamelijk als psychisch. En vooral niet te serieus aangezien het leven een groot feest is.


thankful

Waarom een gezonde leefstijl? Omdat ik de afgelopen jaren heb gemerkt hoeveel beter je kan voelen door een gezonde leefstijl. Ik at vroeger alles wat los en vast zat, was altijd erg moe en ik sliep ook vaak overdag. Tot dat ik ontdekte wat een gezonde leefstijl met je doet. Ik bruis van de energie, ben nooit meer ziek en blijf me er steeds meer en meer in verdiepen (tot diep in de nacht).

Maar waar moet ik al die ideeën en inspiraties laten? Zo ben ik begonnen met mijn persoonlijke blog. Een bijeenkomst van al mijn gezonde gewoontes, gedachtes en alles om een gezond en gelukkig leefstijl te hebben en te houden.

running

A journey to the best version of you!

Je kan me volgen op Youtube en vergeet je niet te abonneren. Ook kan je mij volgen via Instagram en natuurlijk ben je ook hartstikke welkom op mijn Facebookpagina.

Enjoy!