top of page
landscape-5.jpg

ALGEMENE INFORMATIE

LonnekeTubbing_83.jpg

SHOOT LOCATIES EDE

  • Ginkelse Heide: Parkeerterein de driesprong

  • Schaapskooi Ginkelse Heide: Parkeerterein Schaapskooi

  • Wekeromse zand: Parkeerplaats Wekersomse zand (geschikt voor drone)

SHOOT LOCATIES RONDOM EDE (geschikt voor drone)

  • Veenendaal - Kwintelooyen: Parkeerplaats Kwintelooyen

  • Barneveld - Omgeving Kasteel de Schaffelaar: Parkeerplaats Schaffelaarsebos

  • Utrecht - Leersumse plassen: Parking for the forest

KLEDINGADVIES

Kleuren: Aarde of naturel tinten. 

Het is goed om te weten dat kleine streepjes of drukke opdrukken op kleding vaak niet mooi overkomen op de camera. Daarbij raad ik aan om natuurtinten te gebruiken en geen zwart of wit. Met felle kleuren of drukke prints gaat de aandacht snel weg van de persoon en oogt het onrustig. Grote logo's of opvallende opdrukken raad ik ook af, dit leidt namelijk snel af. Tenzij er een bepaalde gedachte achter zit natuurlijk.

 

Zo zorg je ervoor zorgt dat de foto's/video's clean en fijn voor het oog zijn. Verder is het goed om te weten of jij een herfst, winter, lent of zomer type bent. Zo weet je welke kleuren goed bij jou passen en je een mooiere uitstraling geeft. Daar kan je hier meer over vinden.

Natural colors
Arrwo_LonnekeTubbing1.png
P1171812.jpg
P1011314.jpg
P1012511.jpg
EEN PAAR ALGEMENE TIPS
  • Neem altijd een doorzichtige poeder mee voor je gezicht. Je gaat sneller zweten voor de camera  en zo krijg je dus ook meer een glim hoofd. Met af en toe een doorzichtige poeder over je gezicht werk je dit zo weg en heb je bijvoorbeeld geen reflecterend (zweet) voorhoofd :)

  • Let op de kleine details, zijn je nagels netjes, hangt het slotje van je ketting goed, zit je shirt netjes in je broek etc.

  • En om niet te vergeten: Let op dat je geen spullen in je zakken hebt. Neem desnoods een losse tas mee waar je alles in doet. Bij mannen zie je bijvoorbeeld vaak hun telefoon in de broekzak, net even een detail dat minder mooi oogt.

Uiteraard let ik tijden de shoot ook op deze dingen maar extra ogen zijn altijd fijn!

Let's  connect!

Heb je vragen? Dan verwijs ik je graag door naar mijn FAQ. Als je vraag er niet tussen zit stuur mij gerust een bericht! 

Lonneke Tubbing
bottom of page