top of page

Drone Workshop

CREATING NEXT LEVEL DRONE MAGIC

Van aanmodderen met je drone tot adembenemende beelden!

Ben jij de trotse eigenaar van een geweldige drone maar heb je ergens het knagende gevoel dat je er niet alles uithaalt wat erin zit? Zie je andere drone fotografen met schitterende platen voorbijkomen op Instagram waarvan je denkt: HOE doen ze dat toch?! Heb je het gevoel dat je je drone redelijk kent, maar dat je op zaken als settings, voorbereiding en nabewerking nog niet alles uit de kan haalt? Als jij er klaar voor bent om mensen - en jezelf - omver te blazen en werkelijk alles uit je drone fotografie te halen, dan is deze 'Creating Next Level Drone Magic'-workshop perfect voor jou die ik samen met Marion Stoffels geef. 

Wanneer: Zaterdag 26 maart

Waar: Van-Zelderheide

Tijd: 10:00 tot 17:00

WAT KRIJG JE

  • De meest bijzondere accommodatie in de Orangerie

  • Combinatie van theorie en praktijk

  • 7 uur lang hoogwaardige informatie

  • Inclusief uitgebreide lunch

  • Hele dag koffie/thee/water

  • Ruimte voor al jouw vragen

  • Editen van drone foto's in Lightroom Classic

SunfieldPhotography-Parcbuitengewoon-83.jpeg

Photo by Sunfield Academy

De Orangerie bij Parcbuitengewoon

In deze drone workshop leren we jou namelijk hoe je jouw drone van A tot Z mastert. Als je al een aantal vlieguren hebt gemaakt, weet je heel goed dat goede footage schieten meer is dan het in de lucht gooien van je drone en lukraak te fotograferen. Tijdens deze workshop wordt aanklooien en 'op hoop van zegen' verleden tijd. Je gaat namelijk alles leren over de juiste settings, goedwerkende composities, stabliserende beelden schieten, scherpe foto's, de kracht achter adembenemende beelden, hoe je je het best kan voorbereiden, wat toffe drone locaties in Nederlands zijn, het vliegen zelf én ALLE Lightroom-geheimen die jouw beelden naar de next level brengen. Ben jij klaar om te rocken? 

Deze workshop wordt deels theoretisch en deels praktisch. Dan kunnen we namelijk alle facetten van het vak leren. Zo krijg je dus eerst de kennis over het 'hoe', 'wat' en 'waarom'  en kan je later zelf praktisch aan de slag en zelf on the spot nog vragen wat je te vragen hebt.

"En dat alles in een ongedwongen en gezellig sfeer! TOP!"

Wat een interessante én gezellige dag! Als beginnend droner zonder fotografie achtergrond was mijn doel vooral om voor mijn nieuwe hobby tips en trics te ontvangen. Wat is het dan mooi dat je dankzij deze workshop met meer naar huis gaat: nóg meer enthousiasme voor dronefotografie.

Voor deze dag was een leuk en interessant programma samengesteld. In het eerste deel namen Lonneke en Marion ons vanuit hun eigen ervaring, passie voor hun vak en sprekende voorbeelden mee in de wereld van het dronen. Dit was een prima opwarmer voor het leukste deel: met drone-genoten op pad om te dronen en op locatie tips krijgen over het dronen en fotograferen. Om vervolgens aan het eind van de middag foto's na te bewerken en elkaars eindresultaat te bewonderen. En dat alles in een ongedwongen en gezellig sfeer! TOP!

Lonneke en Marion, nogmaals dank voor deze leuke, gezellige en interessante dag. Wie weet tot een volgende keer!!

- Dennis van Wieren