Helaas, deze workshop is al geweest. Het was een enorm succes!

Heb je interesse in een eventuele volgende workshop?

Stuur mij een mail, dan laat ik het jou weten als er een nieuwe datum is.

Drone Workshop

CREATING NEXT LEVEL DRONE MAGIC

Van aanmodderen met je drone tot adembenemende beelden!

Ben jij de trotse eigenaar van een geweldige drone maar heb je ergens het knagende gevoel dat je er niet alles uithaalt wat erin zit? Zie je andere drone fotografen met schitterende platen voorbijkomen op Instagram waarvan je denkt: HOE doen ze dat toch?! Heb je het gevoel dat je je drone redelijk kent, maar dat je op zaken als settings, voorbereiding en nabewerking nog niet alles uit de kan haalt? Als jij er klaar voor bent om mensen - en jezelf - omver te blazen en werkelijk alles uit je drone fotografie te halen, dan is deze 'Creating Next Level Drone Magic'-workshop perfect voor jou die ik samen met Marion Stoffels geef. 

Wanneer: Zaterdag 2 oktober

Waar: Almere

Tijd: 10:00 tot 16:00

In deze drone workshop leren we jou namelijk hoe je jouw drone van A tot Z mastert. Als je al een aantal vlieguren hebt gemaakt, weet je heel goed dat goede footage schieten meer is dan het in de lucht gooien van je drone en lukraak te fotograferen. Tijdens deze workshop wordt aanklooien en 'op hoop van zegen' verleden tijd. Je gaat namelijk alles leren over de juiste settings, goedwerkende composities, stabliserende beelden schieten, scherpe foto's, de kracht achter adembenemende beelden, hoe je je het best kan voorbereiden, wat toffe drone locaties in Nederlands zijn, het vliegen zelf én ALLE Lightroom-geheimen die jouw beelden naar de next level brengen. Ben jij klaar om te rocken? 

Deze workshop wordt deels theoretisch en deels praktisch. Dan kunnen we namelijk alle facetten van het vak leren. Zo krijg je dus eerst de kennis over het 'hoe', 'wat' en 'waarom'  en kan je later zelf praktisch aan de slag en zelf on the spot nog vragen wat je te vragen hebt.

NA DEZE WORKSHOP

  • Bespaar je enorm veel tijd omdat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien wat betreft je drone fotografie

  • Weet je exact hoe je prachtige drone foto- en videobeelden maakt

  • Zit je nooit meer te twijfelen over wat de beste settings zijn

  • Weet je precies hoe je de beste kwaliteit foto's schiet

  • Heb je je netwerk uitgebreid met nieuwe, getalenteerde drone piloten

  • Weet je de precieze do's en don't m.b.t. drone beelden schieten

  • Ken je al onze geheimen waardoor we onze huidige successen hebben behaald 

GRIJP JE KANS!

Omdat dit onze eerste workshop samen is geven we nu eenmalig 100,- korting

NU EENMALIG VAN €269,-

VOOR €169,-

Heb je vragen over de workshop? Stuur mij een bericht via Instagram of mail naar info@lonneketubbing.nl

Lonneke Tubbing

De afgelopen 4,5 jaar ben ik me dedicated gaan verdiepen in drone foto- en videografie. Ik merkte en merk nog steeds dat er een enorme vraag is naar beelden vanuit de lucht. Naast dat het dronen echt een passie is, is het dus ook zakelijk een enorm verstandige keuze omdat drone fotografie dé manier is om op te vallen met je content online.

 

Drone fotografie heeft iets magisch en klanten zien dat. Zelf vind ik het geweldig om al mijn skills te delen, het geeft me zoveel voldoening om te zien hoe anderen met mijn tips de meest fantastische beelden schieten! 

Marion Stoffels

Ik ben inmiddels al vanaf mijn 14e bezig met fotografie. En het afgelopen jaar ben ik me dedicated gaan verdiepen in drone fotografie. Het heeft mijn fotografie naar in nieuwe hoogte gebracht (letterlijk haha). Het vogelperspectief biedt ontzettend veel nieuwe en interessante mogelijkheden. Eenmaal ervaren met drone fotografie kan je jezelf op een unieke manier op de markt zetten waardoor de juiste zakelijke klanten jou benaderen.

 

Maar waar begin je? Waar mag je vliegen? Wat is een mooi perspectief? Deze vragen kwamen allemaal bij mij om de hoek en ik vond het in het begin best lastig dit allemaal uit te vogelen. Ik wil dit jou graag besparen door kennis te delen! Sharing is caring zeggen ze maar zo!

Drone workshop

"Lonneke heeft mij zo onwijs veel geleerd over drone fotografie. Er komt zoveel meer kijken dan je in eerste instantie doorhebt. Op een gegeven moment dacht ik 'hoe doet ze dat toch?!' In een sessie hebben we alle facetten van dronebeelden behandeld en daar ben ik nog steeds zo blij mee! Mijn beelden vallen echt op en ik trek er zelfs geregeld nieuwe klanten mee aan."

- Romy Brouwer (drone cursist)