top of page
Blue Soft Book Cover Mockup Pinterest Pin (1920 x 800 px).jpg

Starters pakket: Next level outdoor fotografie

Moeite met opvallen als fotograaf, wil je van amateurisme foto's naar professionele fotografie maar weet je niet waar je moet beginnen?

Heb je een enorme passie voor fotografie en wil je hier meer mee? Of ben je ondernemer en wil je ook graag je eigen profesioneel ogende foto's kunnen maken? Of ben je ontzettend veel op reis en wil je daar fantastische beelden vastleggen maar klaar met dat amateuristische en next level gaan?

€39,99

€27,-

Ik heb 7 jaar ervaring als fotograaf dus ik weet precies hoe jij je onderscheidt en van amateuristische foto's naar prachtige profesioneel ogende foto's gaat.
Er zijn ongeveer 24.000 fotografen in Nederland. Dat zijn er een hoop! Maar laat je hierdoor niet afschrikken. Als je als fotograaf genoeg opvalt, professionaliteit uitstraalt en weet wat je doet spring jij er makkelijk uit!

DIT KRIJG JE:

INHOUD TOTALE PAKKET:

  1. e-book: next level outdoor fotografie 

  2. Presets: 9 Dreamy outdoor presets 

  3. video: Lightroom editing

  4. Handleiding: uitleg hoe je presets te installeren

2. E-book: next level outdoor fotografie
Een uitgebreid e-book met een compleet stappenplan hoe jij je foto's naar een next level brengt. Hoe jij er als fotograf uitspringt en je eigen stijl ontwikkeld. Ohja, ook nog een extra bonus: Hoe maak je zelfportretten. 
2.Dreamy outdoor presets
9 verschillende outdoor presets. Klik hier om ze allemaal te zien. Presets geschikt voor: Adobe Lightroom CC, CS en MobileKeywoorden: Kleurrijk, warm, contrast, golden hour, dreamy
3. Video Lightroom editing
In deze video van 30 minuten leg ik je uitgebreid uit hoe ik van begin tot eind mijn foto's edit. Wat wel en niet te doen. Plus trucjes in Lightroom hoe je meer uit je foto's haalt in het editing process.
4. Extra: Handleiding Presets
Een document waar stap voor stap in staat hoe je de presets installeert. Op je computer EN je telefoon. Handig!
E-book: next level outdoor fotografie
DREAMY OUTDOOR PRESETS

BEFORE / AFTER

Presets

CLOSE PORTRET

SUNNY VIBE

SUNNY VIBE

COLORFUL

DEEP TONES

DUTCH BEACH

BEACH VIBE

Al de Lightroom presets zijn getest op een breed scala aan afbeeldingen om je te helpen het meeste uit de collecties te halen. Deze set werkt goed met veel lichtscenario's, maar laat de resultaten het beste zien op afbeeldingen met een goede belichting. Sommige handmatige aanpassingen kunnen nodig zijn als je afbeeldingen sterk onder- of overbelicht zijn.

 

Wil je het aller meeste uit deze presets halen dan adviseer ik je met het gouden uurtje te fotograferen. Sommige handmatige aanpassingen kunnen nodig zijn als je afbeeldingen sterk onder- of overbelicht zijn.

"Ik heb 7 jaar ervaring als fotograaf dus ik weet precies hoe jij je onderscheidt en van amateuristische foto's naar prachtige profisoneel ogende foto's gaat"

Video Lightroom editing

In deze video leg ik uit hoe ik de presets gebruik en hoe ik ze edit.

bottom of page