top of page
Lonneke Tubbing
VERDUBBEL JE VIEUWS MET VISUAL STORYTELLING

Hoe maak je video content dat boeit, je boodschap helder neerzet en scoort op het web en social media.

Omdat beeld enorm krachtig is voor het overbrengen van een boodschap

De impact en structuur van verhalen

Hoe gebruik je social media voor visual storytelling

WAT KRIJG JE

 • De meest bijzondere accommodatie in de Orangerie

 • Combinatie van theorie en praktijk

 • 7 uur lang hoogwaardige informatie

 • Inclusief uitgebreide lunch

 • Hele dag koffie/thee/water

 • Ruimte voor al jouw vragen

 • Editen van drone foto's in Lightroom Classic

SunfieldPhotography-Parcbuitengewoon-83.jpeg

Photo by Sunfield Academy

De Orangerie bij Parcbuitengewoon

In deze drone workshop leren we jou namelijk hoe je jouw drone van A tot Z mastert. Als je al een aantal vlieguren hebt gemaakt, weet je heel goed dat goede footage schieten meer is dan het in de lucht gooien van je drone en lukraak te fotograferen. Tijdens deze workshop wordt aanklooien en 'op hoop van zegen' verleden tijd. Je gaat namelijk alles leren over de juiste settings, goedwerkende composities, stabliserende beelden schieten, scherpe foto's, de kracht achter adembenemende beelden, hoe je je het best kan voorbereiden, wat toffe drone locaties in Nederlands zijn, het vliegen zelf én ALLE Lightroom-geheimen die jouw beelden naar de next level brengen. Ben jij klaar om te rocken? 

Deze workshop wordt deels theoretisch en deels praktisch. Dan kunnen we namelijk alle facetten van het vak leren. Zo krijg je dus eerst de kennis over het 'hoe', 'wat' en 'waarom'  en kan je later zelf praktisch aan de slag en zelf on the spot nog vragen wat je te vragen hebt.

"En dat alles in een ongedwongen en gezellig sfeer! TOP!"

Wat een interessante én gezellige dag! Als beginnend droner zonder fotografie achtergrond was mijn doel vooral om voor mijn nieuwe hobby tips en trics te ontvangen. Wat is het dan mooi dat je dankzij deze workshop met meer naar huis gaat: nóg meer enthousiasme voor dronefotografie.

Voor deze dag was een leuk en interessant programma samengesteld. In het eerste deel namen Lonneke en Marion ons vanuit hun eigen ervaring, passie voor hun vak en sprekende voorbeelden mee in de wereld van het dronen. Dit was een prima opwarmer voor het leukste deel: met drone-genoten op pad om te dronen en op locatie tips krijgen over het dronen en fotograferen. Om vervolgens aan het eind van de middag foto's na te bewerken en elkaars eindresultaat te bewonderen. En dat alles in een ongedwongen en gezellig sfeer! TOP!

Lonneke en Marion, nogmaals dank voor deze leuke, gezellige en interessante dag. Wie weet tot een volgende keer!!

- Dennis van Wieren

NA DEZE WORKSHOP

 • Bespaar je enorm veel tijd omdat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien wat betreft je drone fotografie

 • Weet je exact hoe je prachtige drone foto- en videobeelden maakt

 • Zit je nooit meer te twijfelen over wat de beste settings zijn

 • Weet je precies hoe je de beste kwaliteit foto's schiet

 • Heb je je netwerk uitgebreid met nieuwe, getalenteerde drone piloten

 • Weet je de precieze do's en don't m.b.t. drone beelden schieten

 • Ken je al onze geheimen waardoor we onze huidige successen hebben behaald 

MARION STOFFELS

20220203_ERFF_Fotoshoot-Dronedames-20.jpg

Ik ben inmiddels al vanaf mijn 14e bezig met fotografie. En het afgelopen jaar ben ik me dedicated gaan verdiepen in drone fotografie. Het heeft mijn fotografie naar in nieuwe hoogte gebracht (letterlijk haha). Het vogelperspectief biedt ontzettend veel nieuwe en interessante mogelijkheden. Eenmaal ervaren met drone fotografie kan je jezelf op een unieke manier op de markt zetten waardoor de juiste zakelijke klanten jou benaderen.

 

Maar waar begin je? Waar mag je vliegen? Wat is een mooi perspectief? Deze vragen kwamen allemaal bij mij om de hoek en ik vond het in het begin best lastig dit allemaal uit te vogelen. Ik wil dit jou graag besparen door kennis te delen! Sharing is caring zeggen ze maar zo!

LONNEKE TUBBING

De afgelopen 4,5 jaar ben ik me dedicated gaan verdiepen in drone foto- en videografie. Ik merkte en merk nog steeds dat er een enorme vraag is naar beelden vanuit de lucht. Naast dat het dronen echt een passie is, is het dus ook zakelijk een enorm verstandige keuze omdat drone fotografie dé manier is om op te vallen met je content online.

 

Drone fotografie heeft iets magisch en klanten zien dat. Zelf vind ik het geweldig om al mijn skills te delen, het geeft me zoveel voldoening om te zien hoe anderen met mijn tips de meest fantastische beelden schieten! 

Drone fotografie workshop

GRIJP JE KANS!

Net zo enthousiast geworden als wij?

Voor maar 347 euro creëer jij al next level drone magic.

LET OP: VOL = VOL!

Heb je vragen over de workshop? Stuur mij een bericht via Instagram of mail naar info@lonneketubbing.nl

20220203_ERFF_Fotoshoot-Dronedames-32.jpg

Volg je Drone Dames al op Instagram?

 • Instagram

@DRONEDAMES

Cursus

Geen idee hoe je de aandacht van je klanten trekt? 

Hoe zet je jezelf in de markt en laat je zien wat je doet?

Storytelling zorgt voor connectie en dat is wat me nu meer nodig hebben dan ooit.

Er was een tijd dat de tekst de enige vorm van inhoud op internet was. Toen kwamen er beelden; nu is het het tijdperk van visuele inhoud. Zo is er ook een tijd geweest dat mensen internet puur ter informatie gebruikten. Maar dit is niet meer genoeg, aangezien internetgebruikers samen met informatie op zoek zijn naar betrokkenheid. Internetgebruikers willen informatie die boeiend en tot op zekere hoogte onderhoudend is. Dit maakt het creëren van content enorm uitdagend, maar is er een oplossing? Ja, en het heet visuele storytelling!

bottom of page