top of page
Lonneke Tubbing Podcast

PODCAST

Welkom bij mijn gloednieuwe podcast! Ik heb een enorme passie voor video en fotografie, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, mindset en ga zo maar door. Ik raak nooit uitgepraat met mensen over deze onderwerpen dus waarom niet gelijk een microfoon en een camera erbij? Iedere keer schuift er een inspirerend persoon aan om zijn of haar kennis te delen.

Spotify Logo
landscape-1.jpg

LONNEKE TUBBING PODCAST

De eerste aflevering ga ik in gesprek met Romy Brouwer. Romy uit Harderwijk is social media agency. Ze helpt bedrijven met hun zichtbaarheid online door middel van teksten schrijven, fotografie en videografie. Ze is in haar eentje begonnen en is nu hard aan het groeien: ze heeft ondertussen hulp van 2 vaste medewerkers.

 

De podcast is bij Green Offices opgenomen. Een studio met green screen waar je eenvoudig podcasten of praat programma's kan opnemen. Check https://greenoffices.nl/ voor meer informatie.

Luister mijn aflevering op Youtube of Spotify!

Arrwo_LonnekeTubbing.png
youtube lonneke tubbing

@LonnekeTubbing

Spotify lonneke tubbing

@Lonneke Tubbing Podcast

Ready for a good conversation?

Vind je het ook leuk om aan te sluiten bij mijn podcast en lekker te babbelen over video/fotografie, ondernemen, jouw verhaal, mindset (coaching), succes etc?

Laat het gerust weten, dat vind ik leuk! Zo kunnen we samen mooie dingen maken en connecten!

APC_0485.JPG
bottom of page