top of page
podcast

Lonneke Tubbing Podcast

Welkom bij mijn podcast! Ik heb een enorme passie voor video en fotografie, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, mindset en ga zo maar door. Ik raak nooit uitgepraat met mensen over deze onderwerpen dus waarom niet gelijk een microfoon en een camera erbij? Iedere keer schuift er een inspirerend persoon aan om zijn of haar kennis en verhaal te delen.

Latest Episode

#9 Lonneke Tubbing | Boyan Ortse - Netwerken is alles, de sleutel naar succes, hoe val je op

Boyan Ortse (ook wel bekend als Boyanoo op Instagram) is een Visual Artist en Cinematographer die gespecialiseerd is in het vastleggen van campagnes, evenementen en andere projecten. Hij reist de wereld over met zijn camera en drone om de mooiste beelden te creëren. Met jarenlange ervaring op het gebied van video, drone en grafisch ontwerp, is hij gedreven in het leiden van de tofste projecten. Van concept tot prachtige en professionele eindresultaten.

Hij gelooft in hard werken en dat de beste mensen niet bang zijn om zichzelf te zijn. Dit wordt uitgedrukt door een van zijn favoriete uitspraken: "Stay Weird." Als je niet bang bent om jezelf te zijn en al je creativiteit en passie tot zijn recht komt in je werk, dan spreken de resultaten voor zich!

Lonneke Tubbing podcast
Boyan Ortse - Netwerken is alles, de sleutel naar succes, hoe val je op
00:00 / 01:19

Ready for a good conversation?

Vind je het ook leuk om aan te sluiten bij mijn podcast en te praten over video/fotografie, ondernemen, jouw verhaal, mindset (coaching), succes etc?

Neem gerust contact met mij op! Zo kunnen we samen mooie dingen maken en connecten!

Lonneke Tubbing
bottom of page