TRAVEL & OUTDOOR

Video en Drone beelden

Doordat mensen steeds visueler ingesteld zijn is het belangrijk om jouw onderneming visueel sterk en professioneel neer te zetten. Verhalen vertellen door middel van bewegend beeld is tegenwoordig niet meer weg te denken. En dat is logisch! Hoe gaaf is het om een mooi samenhangend verhaal als eindresultaat te hebben.

 

Door ondersteuning van goede muziek, sound effects en color grading wordt het verhaal tot in de puntjes overgebracht. Ready for an adventure?

Daarom boek je bij Lonneke Tubbing

EMOTIES

Alles zo natuurlijk en rauw mogelijk vast leggen, 

DETAIL​

Details tot in de puntjes. Dat maakt de beleving af en brengt de emoties tot zijn recht. Dit doe ik bijv. met close-ups en
sound design.

STORYTELLING​

Ik denk graag met je
mee en geef altijd mijn advies. Ook speel ik goed in op situaties
en ben ik flexibel.

background-7.jpg

"Wat mega fijn was: ik had vaak niet eens in de gaten dat ze er was."

Cheryll van Weert

Lonneke kwam filmen tijdens een workshop die ik gaf. Wat mega fijn was: ik had vaak niet eens in de gaten dat ze er was. Ik kon me focussen op de workshop en zij legde dit voor me vast. Met een fantastisch en professioneel resultaat! Ik vond het ook erg prettig dat er een feedback ronde was.
 
Lonneke is iemand waar ik in de toekomst graag nog mee zou willen werken en ik weet zeker dat onze paden elkaar nog zullen kruisen!

- Cheryll van Weert

Ready for an adventure?

Samenwerken, ideeën uitwisselen of heb je vragen? Dat vind ik leuk! Twijfel niet en stuur mij een bericht!

Lonneke Tubbing