top of page
Lonneke Tubbing

Hi, ik ben Lonneke

De vrouw achter de camera: videograaf en fotograaf. Een 7 jaar geleden ontdekte passie.

Ik ben 34 jaar oud en kom uit het prachtige Ede. En weet je wat mijn grootste passies zijn? Reizen, een gezonde leefstijl, het buitenleven én alles op zijn mooist tot in de puntjes vastleggen.

Mijn missie is om beelden te creëren die de pracht van het leven, in de breedste zin van het woord, vast te leggen. Nadat ik mijn opleiding als Mediavormgever en Videoproducer had afgerond, ontdekte ik mijn liefde voor het vertellen van verhalen door middel van beeld.

Lonneke tubbing videograaf fotograaf

De afgelopen 7 jaar heb ik mij enorm ontwikkeld op gebied van video & fotografie. Het blijft zo een mooie reis om je creativiteit en talenten los laten gaan. 

Lonneke Tubbing videograaf

Na een aantal jaren als freelancer te hebben gewerkt naast mijn vaste baan, heb ik in april 2021 de sprong in het diepe gewaagd en ben ik fulltime voor mezelf begonnen. En ik kan je vertellen: de beste beslissing ooit! Serieus, er gaat geen dag voorbij waarop ik niet met volle toewijding met mijn passie bezig ben. Het voelt niet eens als werken omdat ik er zo'n plezier in heb.

"Lonneke is een echter storyteller"

FEATURED BY

CameraNu
Omroep GLD
Edetotaal
KameraExpress
Lufthansa
In de Media

In de media:

KAMERA EXPRESS & CANON

In samenwerking met Kamera Express hebben we een video voor Canon gemaakt over hun nieuwste en meest allround lens.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Wij testen het samen met Lonneke Tubbing in deze review van de 24-105mm f2.8 van Canon. Dit zou zomaar eens die ene lens zijn die je nodig hebt!

Connect. Empower. Grow.

Studio Velix

An empowering community to help you grow as an entrepreneur. 

Lonneke Tubbing Studio Velix
Lonneke Tubbing Studio Velix

Close to My Heart Values

Creativity

Creativiteit is een hele mooie vorm van uiting. Het zorgt voor flow, verminderd stress en angst, en maakt veel in je los. Het mooie is, er is geen goed of fout bij creativiteit en kunst, alles kan en mag!

Emotion

Dat is wat ik wil overbrengen met mijn beelden: een gevoel en emotie. Want dat zorgt voor beleving en is dat wat een mens het meest in beweging zet. 

No judgement

Een open houding en dat iedereen er mag zijn zorgt voor toegankelijkheid. Zonder oordelen. Iedereen is anders en heeft zijn eigen perspectief . Hoe mooi zou de wereld zijn als iedereen elkaar in zijn waarde zou laten.

Go with the flow

Zoveel mogelijk leven in overgave. Als je ergens geen invloed op hebt laat het los. Stressen om iets wat je niet (meer) kan veranderen, daar heb je alleen jezelf mee. 

Ik heb een enorme passie voor mindset, ontwikkeling en lekker blijven leren. Benieuwd waar ik al mijn info en inspiratie vandaan heb gehaald? Check dan vooral mijn boekenlijst

Lonneke Tubbing Podcast
Lonneke Tubbing podcast

Podcast

ONDERNEMEN - VIDEO & FOTOGRAFIE - MINDSET

Elke keer schuift er iemand aan om het te hebben over video & fotografie, ondernemen succes en alles wat daarbij komt kijken.

Let's  connect!

Samenwerken, ideeën uitwisselen of heb je vragen?

Dat vind ik leuk! Twijfel niet en stuur mij een bericht!

bottom of page