top of page
landscape-5.jpg

SERVICES

TRAVEL | WEDDING | LIFESTYLE
Videography & Photography
Videograaf

Ik ben de fotograaf en videograaf die niet gelooft in geposeerde shots. Ik ga voor de waanzinnige tussenmomenten, de spontane glimlachen en de oprechte emoties. Mijn passie ligt bij het vastleggen van de onvergetelijke momenten en het vertellen van oprechte verhalen.

 

Ik heb me gespecialiseerd in avontuurlijke reizen, outdoor en het liefst in het buitenland. Om de ervaring nog spectaculairder te maken, maak ik gebruik van mijn drone om unieke beelden vast te leggen vanuit een totaal ander perspectief. Zo weet je zeker dat jouw beelden eruit springen en echt uniek zijn.

 

Daarnaast ben ik allesbehalve zakelijk. Ik wil graag aanvoelen als jouw beste vriend(in) en ervoor zorgen dat onze fotoshoot een gezellige en ontspannen ervaring wordt. Ik ben absoluut geen 'verkoper'. Mijn doel is om jou te dienen met meer dan alleen mooie beelden.

 

Voor mij draait het allemaal om de beleving, het verhaal... Dat is waarom ik mezelf beschouw als een visuele verhalenverteller.

Photo by Boy Ensel

Lon
Arrwo_LonnekeTubbing1.png

Hieronder staan enkele specifieke categorieën waarin ik voornamelijk gespecialiseerd ben. Het is voor mij van groot belang om opdrachten te kiezen die perfect bij me passen, zodat ik me er volledig, nee wacht, 200% kan inzetten! Dit kan alleen gebeuren als de opdracht en het merk goed bij mij aansluiten en we op dezelfde golflengte zitten, jij en ik. Op die manier kunnen we samen de meest prachtige dingen creëren!

Investering video: vanaf 960 euro (ex btw) voor een halve dag (inclusief editen)

Investering fotografie: vanaf 760 euro (ex btw) voor een halve dag (inclusief editen)

Let op: dit is de gemiddelde prijs. De prijs hangt af van de specifieke wensen.

Mijn pakketten voor wedding video vind je hier en wedding fotografie vind je hier.

 

Stuur mij gerust een bericht voor vragen of een offerte op maat!

Arrwo_LonnekeTubbing1.png

PHOTOGRAPHY

VIDEOGRAPHY

bottom of page