landscape-5.jpg

SERVICES

Lonneke Tubbing

Ik ben niet de foto en videograaf die van het poseren is. Ik ga voor de waanzinnige tussenmomenten en voor echte storytelling.

Oftewel rauw en natuurlijk. Ik ben gespecialiseerd in avontuurlijke tochten, outdoor en het liefst in het buitenland. Om het nog avontuurlijker te maken gebruik ik mijn drone om de meest unieke beelden vast te leggen vanuit een totaal ander perspectief. Zo weet je zeker dat je eruitspringt en de meest unieke beelden krijgt.

Daarnaast ben ik alles behalve zakelijk. Het liefst voel ik aan als jouw beste vriendin of maken we er een enorm gezellige en relaxte shoot van. En alles behalve een 'verkoper'. Want dat is waarom ik dit doe. Om jou van dienst te zijn met meer dan mooie beelden.

 

Een beleving, een verhaal... dat is waarom ik mezelf een visueel storyteller noem.

R6__1796.jpg
Arrwo_LonnekeTubbing1.png

Hieronder vind je meer specifieke categorieën wat ik grotendeels vastleg. Ik vind het belangrijk dat ik opdrachten aanneem die goed bij mij passen. Daarom zeg ik ook regelmatig nee tegen opdrachten want ik wil me 100%, nee 200% kunnen geven! Dat kan alleen als een opdracht en merk goed bij mij past en we op dezelfde golflengte zitten, vanuit jou en mij. Zo kunnen we samen de mooiste dingen maken!

Arrwo_LonnekeTubbing1.png

PHOTOGRAPHY

VIDEOGRAPHY