GET TO KNOW ME

better

Ik ben Lonneke Tubbing, de vrouw achter de camera. 32 jaar, geboren en getogen in Ede. Ik heb altijd al een passie gehad om mooie beelden te maken, of het nou om fotografie of video gaat. 

HOE HET BEGON

Mijn passie begon serieuze vormen aan te nemen toen ik mijn eerst drone kocht in 2017. Ik werd zo enthousiast van vliegen met mijn drone en het zoeken van toffe plekken dat al mijn vrije tijd hierin op ging. In deze periode kwamen er steeds meer opdrachten binnen zowel individueel als in teamverband. In 2018 ben ik afgestudeerd als videoproducer en sindsdien fulltime bezig met het maken van beelden.

"Zo ging al mijn vrije tijd naar mooie plekken zoeken om te vliegen"

I CAN'T STOP MAKING VIDEO'S

I LOVE PHOTOGRAPHY

IN LOVE WITH DRONES

CREATIVITY & STORYTELLING MAKES ME HAPPY

INSPIREREN

Ik vind het leuk om mensen te inspireren en mijn hoofd loopt altijd over met ideeën. Naast het leveren van toffe video's en foto's wil ik mijn website ook gebruiken om mijn ervaringen en tips te delen. Daarnaast zal ik vragen beantwoorden en kennis van anderen delen. Mensen inspireren en uitdagen, daar word ik enthousiast van!

Meer over mij? Bekijk dit interview

SAMENWERKEN, IDEEËN UITWISSELEN OF HEB JE VRAGEN?

Twijfel niet en stuur mij een bericht!

LATEST

Love

Lonneke is een veelzijdige, toegewijde en creatieve vakvrouw. Wij werken graag met haar samen bij videoprojecten. Ze denkt goed mee en verliest nooit het uiteindelijke doel uit het oog. Daarnaast is zij heel prettig in de omgang, haar enthousiasme werkt erg aanstekelijk.

— Rina Bouw, Communicatieadviseur bij ZB Communicatie & Content

BEHIND THE SCENES

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
LonnekeTubbing_Logo_Web_1.png

EXPLORE

© 2021 Lonneke Tubbing  KVK:62144774