top of page

GOLDEN HOUR
DRONE PRESETS

De gloednieuwe Golden Hour Drone Presets voor alle Lightroom-desktopversies zullen jouw foto's meer kleur, contrast en een dreamy look geven! Deze bundel bevat in totaal 6 presets en brengt jouw drone foto's naar een volgend level. Vaak moeite om jouw drone foto's goed te bewerken of gewoon opzoek naar presets die jouw foto's weer een nieuwe look geven? Dan kunnen deze presets jouw goed op weg helpen! Hieronder vind je enkele before/after voorbeelden.

Geschikt voor: Adobe Lightroom CC, CS en Mobile

Aantal Presets: 6 verschillende presets

Keywoorden: Kleurrijk, warm, contrast, golden hour, dreamy

Extra bijlage: Handleiding hoe de presets te installeren

€39,99

€27,-

Drone presets

ZO WERKT HET

Importeer de presets

Importeer de presets in Lightroom, hoe je dat precies doet staat uitgelegd in de handleiding die je krijgt bij de presets.

Pas de preset toe

Klik op een van de 6 presets die je wilt gebruiken en hij wordt gelijk toegepast op je foto. BAM in 1 klik! Zie ook video onderaan deze pagina.

2x zo snel klaar

Nu kan je jouw foto verder editen naar eigen wens. Zo krijg je jouw eigen stijl en kan je de belichting naar wens aanpassen.

Presets

BEFORE / AFTER

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat je de presets alleen op RAW foto's gebruikt om het beste resultaat te behalen en fotografeer met zonsopgang of ondergang voor mooie warme kleuren en een prachtige kleurrijke lucht.

COLORFUL CITY

COAST

BLUE & PURPLE

LITTLE ISLANDS

DREAM VIEW

WARM FEELING

LET'S MAKE MAGIC

In deze video leg ik uit hoe ik de presets gebruik en hoe ik ze edit.

Al de Lightroom presets zijn getest op een breed scala aan afbeeldingen om je te helpen het meeste uit de collecties te halen. Deze set werkt goed met veel lichtscenario's, maar laat de resultaten het beste zien op afbeeldingen met een goede belichting. Sommige handmatige aanpassingen kunnen nodig zijn als je afbeeldingen sterk onder- of overbelicht zijn.

 

Wil je het aller meeste uit deze presets halen dan adviseer ik je met het gouden uurtje te fotograferen. Sommige handmatige aanpassingen kunnen nodig zijn als je afbeeldingen sterk onder- of overbelicht zijn.

bottom of page